Sjukaste saken

Måste berätta den sjukaste saken.
De finns bilder på facebok som man ska gilla ifall man vet vem personen är. Typ like if you know who it is , och så är de en bild på Rihanna. Så ska man gilla ifall man vet vem hon är. Aa ni fattar.
Men i alla fall så läste jag på Annas blogg. Anna är en tjej som går i min parallell klass. Hon hade varit på semester för några år sedan och träffat en Holländs kille som vart sjukt lik Justin Bieber. 
Sen såg hon på facebook att man skulle gilla en bild om man visste vem killen var. De var då en bild på  hennes holländska kompis, som alla trodde var Justin Bieber. Hela världen är lurad? Fattar ni? Jag frågade henne på facebook och hon var heelt säker. Fattar ni? 90.000 likes på en bild som inte ens är på Justin Bieber? Stört. 
 
Killen som är på denna bilden heter Tom och han har själv denna bilden som sin profilbild,..
 
ANNAS BLOGG - ANNAS BLOGG - ANNAS BLOGG
Sanna

Hej :) undrar vart du har köpt din rosa klänning som du hade på någons födelsedagsfest för ett tag sedan? Den va ursöt ju!! Kraaam

stina

Hahaha du det där är Justin, han rakade av sig håret för att stötta sin kompis som hade cancer. Troligt att den där tom ser helt likadan ut och har ett födelsemärke på exakt samma ställe. Just saying... :)

Ida

Det är Justin! Annars har dom samma födelsemärke?