Klar!

Nu har jag suttit och gjort massa inlägg som kommer komma upp under veckan när jag är i lysekil. De kan hända att jag har tillgång till en dator när jag är där. Men vi får se! 
De kommer i alla fall komma upp mellan 2 och 3 inlägg varje dag! Jag orkar inte sitta mer och fixa. Så de får bli så. Men de blir nog bra!

Nu ska jag börja packa lite och sedan ska jag iväg med mamma. Vet inte vad vi ska handla. Kanske kolla runt. Eller så menar hon mat haha. Nä men vi hörs puss

No moppe

Heej!
Nu är jag hemma efter att ha kollat på två olika moppar. Båda två va Honda. Gillade verkligen den första vi kollade på, bra ägare innan och moppen var fin allting funkade. Dock gillade inte pappa den. Han kan ju mer än mig om sånt så aa. Men den andra vi kollade på gillade jag verkligen inte men de gjorde då såklart pappa. Så de blev ingen av dem. Jätte tråkigt ju. Vill verkligen ut och köra nu!


hahah jag döör. De skulle vara en ledsen min men de ser man inte hahaha

Liseberg

Godmorgon!
Måste bara berätta att efter vi vart å slipat mina skridskor så släppte pappa av min på liseberg i spöregnet. Jag och Bella ville sååå gärna se Carl Einar Häckner, haha trogna fans. Nä men han gillade oss så mycket så vi fick gå upp på scenen. De ni!
Sen blev vi uppraggade av några killar i 16 år åldern. Men de var faktiskt modiga. De ville ha vårt nummer och såå men nä de fick de inte. Men de hittade oss på facebook så haha

Aja nu ska jag i alla fall iväg och kolla på den moppen som jag la upp... Hoppas den är fin och bra! puss