18 November

Hej allihopaa, 
jag vet inte riktigt vart jag står med bloggen just nu. Uppdateringen har väl inte vart så bra de senaste två veckorna, hehe. Men jag vet inte hur jag ska göra, om jag ska fortsätta eller inte. Ibland saknar jag det jätte mycket och ibland inget alls, Men det är verkligen så att skolan tar all tid. Och Liseberg tar den andra tiden. Jag skämtar inte. Jag typ bor på Liseberg, Men jag klagar inte. 
 
Jag får tänkta lite till, så får vi se vad som händer. puss

weekend

Heej, förlåt som vanligt för den dåliga uppdateringen. Men tänkte berätta nu vad jag gjort i helgen.

Fredags: 
Efter Lisebergs träningen som slutade åtta skyndade jag mig hem, duschade,sminkade mig osv. Mötte upp Bella, Elin, Julia, Kivi, Hanna, Maja, Linnea, Nadja och Helena där vi sedan tog bussen till eriksberg till Helenas kompis kompis som hade fest. Allting blev jätte konstigt men tillslut kom vi in och vi kände inga. Så det slutade med att vi tog bussen tillbaka efter en timma eller något. Där jag Maja och Kivi åkte hem till Bella och sov över. Vi var väl hemma runt kvart över ett halv två?
 
Lördags:
Vaknade vid halv ett, åkte hem vid halv tre. Bytte om gjorde mig iordning och åkte och såg Paranormal Activity 4 med Mattias, Maja, Martina, Sara, Susanna och Mange. Den var den sämsta på länge. Jag hatar skräckfilmer och var räddast av alla innan filmen. Men under filmen blev jag rädd typ 3 gånger? 
När filmen var slut åkte jag Martina och Maja med Mattias hem till hans kompisar. Det var väl trevligt, haha
Åkte sedan hem till Maja vid tolv. Somnade vid halv tre. 


 hehe bjuder på den....